Ga naar hoofdinhoud
Wij zoeken nieuwe collega's! Meer info

Creative – alles kan en niets is te gek

“Het fundament van een opdracht ligt bij uw eigen organisatie.”

Als opdrachtgever wilt u uw product of dienst verkopen of vanuit een andere drive onder de aandacht brengen. Bij de mensen die er voor u toe doen. Maar hoe doet u dit? En hoe effectief is dat? Hoe kunt u met uw boodschap de aandacht trekken, zodat deze ook relevante aandacht oplevert?

Wees creatief

REAL Concepts heeft de overtuiging dat het fundament van een opdracht bij uw eigen organisatie en uw eigen strategische keuzes ligt. Het is dan ook onze ambitie om daar met ons advies en creatie op aan te sluiten. Zodat de uitvoering van deze opdracht, binnen het grotere geheel van uw organisatie, zowel in- als extern begrepen wordt.

Vanuit de voorbereidingen vinden er droomsessies plaats met onze klant en ons team van marketeers. Hierin kan alles en is niets gek. Als in een droom. Doordat er geen beperkingen zijn of opgelegd worden, krijgt het creatieve brein de ruimte.

Binnen deze ruimte ontstaan mooie creatieve ideeën. Door aanscherping daarvan vormen wij deze weer zodanig dat de gekozen uitwerking binnen de randvoorwaarden valt die bij de opdracht horen. Zo ontstaat echt creatieve marketingcommunicatie die uw doelgroep raakt vanuit de kern van uw organisatie.

Continu inspiratie krijgen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen.
zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

REAL Concepts

REAL Concepts BV
Beekhuizenseweg 11
6881 AA, Velp
+31 (0)26 – 31 90 160
verbinders@realconcepts.nl

Continu inspiratie krijgen?

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

Social

Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!