Ga naar hoofdinhoud
Wij zoeken nieuwe collega's! Meer info

Meet Timo…

Samen met het team wil ik me inzetten om de wensen van onze klanten te overtreffen

Weer een nieuwe aanwinst! Timo loopt sinds kort stage op onze afdeling Creatie. Hij vertelt over zijn drive, ambitie en ervaring bij REAL Concepts so far.

Timo was actief op zoek naar een stageplek toen de oproep van REAL Concepts voor een stagiair Multimedia design voorbijkwam. Hij werd getriggerd door de geposte video en voor hij het wist was hij aangenomen! Ja, zo snel gaat dat hier in Velp, geen ingewikkelde procedures; is het goed? Strik erom en starten!

“Ik ben van nature wel wat nerveus en verlegen, dus het was voor mij best spannend om als stagiair te starten. Gelukkig werd ik gelijk goed opgevangen en kwam ik terecht in een warm bad met leuke mensen.” Een plek waar je je thuis voelt is tijdens een stage natuurlijk super belangrijk, dat weten we hier bij REAL Concepts als geen ander. Als stagiair moet je vragen durven stellen, ook tijdens hectische dagen (die nog al eens voorkomen hier), een veilige basis is daarom extra belangrijk.

Inmiddels werkt Timo ook al driftig mee aan allerlei toffe opdrachten en leert hij elke dag weer nieuwe dingen. Inmiddels is hij er wel achter dat hij het meeste plezier haalt uit het ontwikkelen van animaties en dat zien wij ook in zijn resultaten, hij heeft er echt talent voor.

In zijn vrije tijd is hij het liefst thuis achter een scherm te vinden; Films, YouTube, social media en games zijn een belangrijk onderdeel van zijn dagelijks leven. Ook is hij een kei in schetsen, maar hij doet dit momenteel minder dan hij zou willen. Hij houdt ervan om op zoek te gaan naar leuke feitjes en leert graag nieuwe dingen. Verder is hij een kei in lijstjes maken; “Lijstjes geven mij rust en houvast, daarbij zorgen ze ervoor dat ik minder vergeet.” Je zou eigenlijk zijn collegeblokken eens door moeten bladeren, dan zul je zien dat lijstjes zijn ding zijn. ?

“Ik hoop in mijn stageperiode nog veel te leren. Ik heb goede leermeesters die mij elke dag weer helpen om te kijken naar de beste creatieve oplossing voor een klantuitdaging. Samen met het team wil ik me dan ook inzetten om de wensen van onze klanten te overtreffen”. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen. Succes nog de komende periode, Timo!

Continu inspiratie krijgen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen.
zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

REAL Concepts

REAL Concepts BV
Beekhuizenseweg 11
6881 AA, Velp
+31 (0)26 – 31 90 160
verbinders@realconcepts.nl

Continu inspiratie krijgen?

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

Social

Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!