Skip to content
Inspiratiesessies Inside Out Storytelling. Bekijk hier de beelden
Online Marketing Specialist

Online Marketing Specialist

Wij zoeken een enthousiaste allround marketing specialist met de focus op online!

Wij zoeken een enthousiaste allround marketing specialist met de focus op online! Heb jij ervaring in online en offline marketing en ligt jouw expertise bij paid advertising? Neem je initiatief en ben je van nature nieuwsgierig? Lijkt het je leuk om allerlei verschillende projecten op je te nemen, zodat geen dag hetzelfde is? Dan zoeken wij jou!

Jij binnen REAL Concepts

Voor onze klanten, in zowel de B2B als de B2C markt, bedenk, ontwikkel en implementeer je een breed scala aan marketing en communicatieacties die bijdragen aan het behalen van de gestelde doelstellingen. Jij hebt hierin aantoonbare marketingcommunicatie ervaring op zowel online als offlineniveau. Je gaat bezig met het creëren van folders, bedenken van animaties, prikkelende advertenties, het schrijven van mailings en ga zo maar door. You name it, we make it!

Maar jouw focuspunt? Het inrichten en analyseren van Search & Display campagnes en social advertising. Voor diverse klanten ga jij aan de slag om hun bereik te vergroten en leads binnen te halen. Je bepaalt de juiste budgetten, de uitingen en de frequentie. Jij weet als geen ander hoe je een advertising strategie opstelt en de juiste KPI’s te definiëren per kanaal.

Over jou

  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • HBO werk- en denkniveau
  • aantoonbare ervaring met online marketing (Social Media, SEA, SEO);
  • actuele kennis van marketing- en communicatietrends
  • hands-on mentaliteit en gaat zelfstandig aan de slag;
  • stressbestendig en schakelt makkelijk tussen verschillende projecten;
  • relevante bureau-ervaring is een pré;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, beheersing van de
  • Engelse taal is een pré.

Dit zijn wij

REAL Concepts is een dynamische marketingorganisatie die strategie en realisatie met elkaar verbindt. Het werk beweegt zich van strategische marketingplannen naar effectieve marketingcommunicatie uitwerkingen zoals DM-campagnes, digitale/printcampagnes, video- en animatieproducties. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die altijd de verwachtingen van de klant willen overtreffen. Dit doen wij vanuit onze inspirerende locatie aan de bosrand in Velp.

What’s in it for you?

Wij bieden jou een veelzijdige baan in een ambitieus en collegiaal team. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in onze groeiende organisatie.

Uiteraard hebben we elke vrijdagmiddag een gezellige borrel! En krijg je een goed pensioen, vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Ben jij onze nieuwe collega? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar Kimberley via kimberley@realconcepts.nl

Heb je nog vragen? Bel gerust naar 026 – 31 90 160. We geven je graag wat meer informatie over de functie, ons bedrijf en onze ambities.

Wij kijken enthousiast uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Op de hoogte blijven?

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

REAL Concepts

REAL Concepts BV
Beekhuizenseweg 11
6881 AA, Velp
+31 (0)26 – 31 90 160
verbinders@realconcepts.nl

Social

Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

Partners