skip to Main Content
Wij zoeken nieuwe collega's! Meer info

What the vaz?!

“Vragen stellen is het startpunt van een iedere succesvolle relatie.”

What the Vaz heeft maar één missie; jouw huis opvrolijken met mooie vazen! Ze hebben glazen vazen in alle soorten en maten en alle items worden met zorg geselecteerd. Zo is er altijd een vaas die bij jou en jouw interieur past. What the Vaz is al een tijdje bekend op de B2B-markt, maar ze vonden het tijd om ook te focussen op de consumentenmarkt. En daarvoor hebben ze onze hulp ingeschakeld.

De markt op!
What the Vaz is relatief nieuw op de consumentenmarkt en ze wilden hun naamsbekendheid en online zichtbaarheid vergroten. Samen hebben we gekeken hoe we het beste de markt op kunnen met hun mooie producten; er werd een nieuw consumentenmerk gelanceerd! Daarbij hoort natuurlijk een webshop en inspiratievolle content waarmee we meteen de online vindbaarheid vergroten.

Positionering en identiteit
Vragen stellen is het startpunt van een iedere succesvolle relatie. We gingen opzoek naar antwoorden op de volgende vragen:

  • Wat wil What the vaz uitdragen?
  • Wat is hun missie?
  • Hoe staan ze in de markt?
  • Wie willen ze aanspreken?

Bovenstaande vragen stonden centraal in een uitgebreide merkensessie. Daarna zijn de positionering en identiteit bepaald voor het consumentenmerk. Wat volgt is een analyse van de bestaande content. Door al deze elementen samen te voegen, konden we een mooie basis creëren voor een nieuwe webshop!

Moderne webshop
Het resultaat is een moderne webshop waar je direct de mooiste vazen in je winkelmand kan plaatsen. Maar er is meer: What the Vaz inspireert ook via een blog en social media. Wil jij geïnspireerd raken op het gebied van vazen; www.wtvaz.com

Interesse in een effectieve campagne?