skip to Main Content

REAL Concepts verbindt marketing en realisatie aan elkaar. We zijn gevestigd in Velp, bij Arnhem en zijn voor de komende stage periode van september t/m februari op zoek naar een multimedia stagiair(e), een digitale alleswiller. Je hoeft nog niet alles te kunnen, maar we zoeken wel iemand die leergierig is en openstaat voor ontwikkeling. Wij begeleiden je wel!

De persoon die wij zoeken denkt en droomt digitaal en is in staat de verhalen van onze klanten (en onszelf) te vertalen naar o.a. infographics en animaties. Daarnaast ben je betrokken bij de ontwikkeling van video’s, print uitingen en websites.
Onze nieuwe multimedia stagiair(e) opent Indesign, After Effects, Illustrator en Photoshop net zo vaak als zijn of haar Instagram en deinst er niet voor terug om met Premiere Pro en WordPress aan de slag te gaan.

Wij zijn een gezellig, productief en vooral sociaal bedrijf en zijn gewend om met stagiaires van de HAN te werken. Verder is onze locatie goed bereikbaar per openbaar vervoer (trein én bus).

Heb jij interesse? Stuur dan een email met jouw motivatie en portfolio naar creatie@realconcepts.nl en wie weet zien wij jou snel!

Back To Top