skip to Main Content

Marketing & Communicatie specialist (32/40 uur) in Velp

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel diversiteit en afwisseling? Heb je bureau ervaring en wil jij altijd de wens van de klant overtreffen en daarmee voor het beste resultaat gaan? Bedenk jij concepten en weet jij ze uit te rollen naar effectieve marketingtools? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een: Marketing & Communicatie specialist (32/40 uur) in Velp

Real Concepts is een dynamische marketingorganisatie die strategie en realisatie met elkaar verbindt. Het werk beweegt zich van strategische marketingplannen naar effectieve marketingcommunicatie uitwerkingen zoals DM-campagnes, digitale/printcampagnes, video en animatie producties. Ons team bestaat uit 13 enthousiaste professionals die altijd de verwachtingen van de klant willen overtreffen. Dit alles doen wij vanuit ons inspirerende pand in Velp.

Jouw werkzaamheden

Voor onze klanten in zowel de B2B als de B2C markt, bedenk, ontwikkel en implementeer je een breed scala aan marketing en communicatie-acties die bijdragen aan het behalen van de gestelde doelstellingen. Jij hebt hierin aantoonbare ervaring op zowel online als offline vlak. Een greep uit jouw werkzaamheden zijn de initiatie en organisatie van een beursdeelname, het opzetten van een mailing om leads te genereren en het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl in alle communicatie-uitingen. Jij werkt in teamverband, neemt zelf initiatieven en vraagt door. Je vindt het een uitdaging om te schakelen tussen verschillende projecten. Daarnaast heb je relevante bureau-ervaring.

Jij binnen Real Concepts

Als Marketing & Communicatiespecialist ben jij de schakel tussen de strategie en de daadwerkelijke realisatie. De Marketing en communicatiespecialist is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van marketingconcepten en communicatieplannen. Wie is de doelgroep, welke boodschap ga je communiceren en welke middelen zet je in. Bij de uitrol hiervan werk je nauw samen met de marketingcoördinator. Je rapporteert aan de Marketing directeur.

Functie-eisen

– Afgeronde HBO-opleiding in de richting van Marketing & Communicatie;
– Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
– Aantoonbare ervaring met online communicatie (Social Media, SEA, SEO);
– Hands-on mentaliteit en gaat zelfstandig aan de slag;
– Stressbestendig en schakelt makkelijk tussen verschillende projecten;
– Relevante bureau-ervaring is een must;
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, beheersing van de Engelse en Duitse taal zijn een pré.

Ons aanbod

Wij bieden jou een veelzijdige baan in een ambitieus team. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in onze groeiende organisatie. De salarisindicatie is, afhankelijk van werkervaring, functie conform.

Ben jij onze nieuwe collega? Stuur dan je CV en motivatie naar Real Concepts BV, t.a.v. Tom Schreuder via admin@realconcepts.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back To Top