skip to Main Content

Als opdrachtgever wilt u uw product of dienst verkopen of vanuit een andere drive onder de aandacht brengen. Bij de mensen die er voor u toe doen. Maar hoe doet u dit? En hoe effectief is dat? Hoe kunt u met uw boodschap de aandacht trekken, zodat deze ook relevante aandacht oplevert?

REAL Concepts heeft de overtuiging dat het fundament van een opdracht bij uw eigen organisatie en uw eigen strategische keuzes ligt. Het is dan ook onze ambitie om daar met ons advies en creatie op aan te sluiten. Zodat de uitvoering van deze opdracht, binnen het grotere geheel van uw organisatie, zowel in- als extern begrepen wordt.

Vanuit de voorbereidingen vinden er droomsessies plaats met onze klant en ons team van marketeers. Hierin kan alles en is niets gek. Als in een droom. Doordat er geen beperkingen zijn of opgelegd worden, krijgt het creatieve brein de ruimte.

Binnen deze ruimte ontstaan mooie creatieve ideeën. Door aanscherping daarvan vormen wij deze weer zodanig dat de gekozen uitwerking binnen de randvoorwaarden valt die bij de opdracht horen. Zo ontstaat echt creatieve marketingcommunicatie die uw doelgroep raakt vanuit de kern van uw organisatie.

“Het fundament van een opdracht ligt bij uw eigen organisatie.”

Lisette van Eechoud5

Lisette van Eechoud

Lisette van Eechoud – marketing en communicatie specialist bij REAL Concepts. 

Maandelijks interviewt Lisette een van haar mede-teamleden binnen REAL Concepts en/of schrijft ze zelf over het thema van die maand. Hiermee geeft zij inzicht in de benadering van opdrachten door REAL Concepts dat altijd tot doel heeft de verwachting van de opdrachtgever te overtreffen.

Back To Top