skip to Main Content

Noice cancelling koptelefoon waardoor je je telefoon niet hoort, haperend internet op je geïmproviseerde thuiswerkplek, stuiterende kinderen of een buurman met een slechte muzieksmaak… Hebben jullie inmiddels ook ervaren dat thuiswerken niet altijd ideaal en praktisch is? Zijn jullie op zoek naar een nieuwe kantoorruimte waar jullie met twee tot vier personen kunnen werken, ook als deze maatregelen nog even blijven duren? Dan hebben we goed nieuws!

In onze mooie kantoorvilla in een bosrijke omgeving komt per april 2021 werkruimte vrij (in overleg ook eerder mogelijk). De werkplekken voldoen meer dan ruimschoots aan de Corona richtlijnen en het bos om een frisse neus te halen begint op 10 meter afstand!

Onze kantoorvilla is gelegen in Velp bij Arnhem, op een steenworp afstand van de A12 en station Velp. Het gaat om twee ruimtes op de begane grond in ons pand, met uitzicht op de prachtige, groene tuin. Naast deze twee ruimtes hebben jullie de beschikking over een eigen ingang, een eigen toilet en eigen keuken. Verder beschikt het pand over een representatieve ontvangsthal met zitje en open haard. Het is mogelijk om gebruik te maken van het bestaande wifinetwerk van REAL Concepts.

De huurprijs voor deze kantoorruimte is vanaf € 1.350,- per maand (afhankelijk van het aantal personen), inclusief schoonmaakkosten.

Desgewenst bestaat de mogelijkheid om de ruimte gemeubileerd te huren, zoals op de foto’s te zien.

Onze ideale huurder is een bedrijf in de webdesign- of multimediabranche (video, web of online marketing).

Zijn jullie de huurders die wij zoeken? Neem contact op met Martijn Bosmann via martijn@realconcepts.nl en vertel ons kort wie jullie zijn en waarom jullie onze ideale medehuurder zijn.

Back To Top