skip to Main Content

Er is veel gaande in de drukwerkwereld. De concurrentie is moordend en de online bereikbaarheid maakt de markt anders. Gemakkelijker bereikbaar maar ook onzekerder. Want welke keuzes moet je maken? Hoe hou je nu controle op het eindresultaat? En welke partij is betrouwbaar?

Omdat onze roots liggen binnen de drukwerkwereld, bekijken wij voor onze opdrachtgevers welke leverancier de beste is voor een drukwerkopdracht. Dat is niet altijd de goedkoopste, want kwaliteit staat bij ons voorop. Wat we onze opdrachtgevers bieden is het ontzorgen. Want wij zorgen voor hen en voor hun producties zodat zij dit los kunnen laten.

Wij besteden de grootste zorg aan onze drukwerkopdrachten, kwaliteitscontrole en het resultaat. Omdat we de drukwerkwereld kennen, beloven we u dat het goed komt. Daar mag u op vertrouwen.

“Wat we onze opdrachtgevers bieden is het ontzorgen.”

Lisette van Eechoud5

Lisette van Eechoud

Lisette van Eechoud – marketing en communicatie specialist bij REAL Concepts. 

Maandelijks interviewt Lisette een van haar mede-teamleden binnen REAL Concepts en/of schrijft ze zelf over het thema van die maand. Hiermee geeft zij inzicht in de benadering van opdrachten door REAL Concepts dat altijd tot doel heeft de verwachting van de opdrachtgever te overtreffen.

Back To Top