skip to Main Content

Het Coronavirus, specifieker nog COVID-19, treft inmiddels de hele wereld. Allereerst willen wij als REAL Concepts onze bewondering uitspreken voor de mensen die zich dag in dag uit inzetten om getroffenen te helpen. Chapeau voor iedereen in de zorg en alle aanpalende dienstverleners!

Zowel op privé- als op het zakelijke vlak raakt het ons allemaal. REAL Concepts heeft dan ook de nodige maatregelen getroffen die ertoe moeten bijdragen om ‘de curve te doen afvlakken’, hieronder de belangrijkste:

  • Thuiswerken: al onze medewerkers kunnen thuiswerken, we kunnen hierdoor gewoon onze dienstverlening blijven uitvoeren die klanten van ons gewend zijn.
  • Hygiëne: in ons pand staat op diverse plekken zeep en ontsmettingsmiddel, met als doel dit vaker dan normaal te gebruiken.
  • 1 persoon per werkruimte: soms is het prettig om ‘gewoon’ vanaf kantoor te werken, we beschikken over voldoende werkruimtes en dat we die ruimte met maximaal 1 persoon bezetten. De rest werkt dus vanuit huis.
  • Geen gezamenlijke lunch: onze medewerkers kunnen met het mooie weer een lekkere boswandeling maken op de Posbank tegenover ons pand, maar niet in een afgesloten ruimte samen lunchen.
  • Zo min mogelijk fysieke afspraken: ondanks een paar mooie aankomende klantgesprekken, hebben we besloten om fysieke afspraken tot nader orde uit te stellen.

Conform de toespraak van premier Rutte op 16 maart, blijven we rustig, maar nemen we de situatie erg serieus.

Team REAL Concepts wenst iedereen veel sterkte tijdens deze vreemde periode.

Back To Top