skip to Main Content

Voor ondernemers die zich online willen versterken heeft de gemeente Arnhem-Nijmegen lokale subsidie beschikbaar gesteld.  

Is jouw bedrijf gevestigd in 1 van de 18 gemeentes rondom Arnhem en Nijmegen en heb je online ambities dan kun je tot wel € 2.500,- subsidie ontvangen. Schrijf je hier in voor een voucher. Hulp nodig? We helpen graag.

Stap 1: De aanvraag is gedaan en dan?

De aanvraag is gedaan, je voucher is binnen en je wilt beginnen, maar hoe? Stel jezelf eerst de vraag; welke boodschap moet er bij mijn doelgroep blijven hangen? De doelgroep moet begrijpen wie je bent en wat je kunt. Makkelijker gezegd dan gedaan. We staan je hier graag in bij.

Stap 2: Fundament staat en nu door!

De basis van je verhaal staat en nu gaan we samen bepalen waar en hoe we dat gaan vertellen. We starten met het actualiseren en optimaliseren van je website. Welke social media kanalen gaan we inzetten? Is er een webshop noodzakelijk en wat gaan we in die toffe video communiceren? Onze marketing specialisten werken graag met je samen óf kunnen dit proces ook helemaal uit handen nemen.

Stap 3: Doen!

En dan gaan we bouwen. Na het denken en bedenken begint de fase van bouwen en afleveren. Het eindproduct is een duurzame online propositie. Goed vindbaar en gemakkelijk in gebruik. Je bent nu ook online effectief in verbinding met je doelgroep!

Wil je weten hoe we je ontzorgen? Laat dan je e-mailadres achter en wij nemen contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook zelf contacten, bel met onze account director Martijn Bosmann: 06 42 71 51 86 of stuur hem een e-mail: martijn@realconcepts.nl

Neem nu contact met ons op!

Back To Top