skip to Main Content

REAL CONCEPTS DEVELOP YOUR ORGANIZATION FROM THE HEART

REAL passion gaat om marketingcommunicatie van binnenuit. Vanuit de ziel van uw bedrijf. Welke passies kenmerken uw organisatie? Het gaat over warm, warmer, warmst. Dat hebben we in elke vezel van onszelf wanneer we u vragen stellen, vragen over wat u drijft. Waarom we dat doen, leggen we graag op deze april themapagina aan u uit.

Duurzame marketingcommunicatie

Wij zijn ervan overtuigd dat we u verder kunnen brengen door de passie binnen uw organisatie als uitgangspunt te gebruiken. De werkelijke reden dat uw organisatie bestaat. Soms is deze voor organisaties nog niet meteen duidelijk. Dan helpen wij u om deze inzichten boven te krijgen.

Wanneer wij voor onze opdrachtgevers gaan “bedenken” dan zijn wij bezig marketingcommunicatie te ontwikkelen gefundeerd op de passie van uw bedrijf. Het voordeel is dat we daarmee “duurzame” marketingcommunicatie voor u ontwikkelen. Marketingcommunicatie waar u nog lang mee uit de voeten kunt.

Informatie heeft tijd nodig om in de hoofden van mensen aan te komen. Alleen consistente boodschappen “overleven” en zorgen voor een zaadje in het menselijk brein, dat kan ontkiemen. Met intense aandacht gevoed vanuit passie, ontwikkelen zich mooie duurzame resultaten.

Onze passie

Onze passie daarbij is om toegevoegde waarde te leveren in het traject van “denken, bedenken en doen” en onze opdrachtgevers te ontzorgen waar zij dat op prijs stellen. We helpen onze opdrachtgevers graag om met hun marketingcommunicatie het verschil te maken gebaseerd op hun diepste zijn.

“Met intense aandacht gevoed vanuit passie, ontwikkelen zich mooie duurzame resultaten.”

Lisette van Eechoud5

Lisette van Eechoud

Lisette van Eechoud – marketing en communicatie specialist bij REAL Concepts. 

Maandelijks interviewt Lisette een van haar mede-teamleden binnen REAL Concepts. Hiermee geeft zij inzicht in de benadering van opdrachten door REAL Concepts dat altijd tot doel heeft de verwachting van de opdrachtgever te overtreffen.

Dit keer is zij als marketingcommunicatie specialist zelf aan het woord.

Back To Top