skip to Main Content

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel diversiteit en afwisseling? Wil jij altijd de wens van de klant overtreffen en daarmee voor het beste resultaat gaan? Bedenk jij originele concepten en weet jij ze uit te rollen naar effectieve marketingtools? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wegens groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een:

Marketing & Communicatie specialist in Velp (parttime- fulltime) (M/V)

Voor onze klanten, in zowel de B2B als de B2C markt, bedenk, ontwikkel en implementeer je een breed scala aan marketing en communicatieacties die bijdragen aan het behalen van de gestelde doelstellingen. Jij hebt hierin aantoonbare marketingcommunicatie ervaring op zowel online als offlineniveau. Een greep uit jouw werkzaamheden zijn de initiatie en organisatie van een beursdeelname, verkoop ondersteunende acties, het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl in alle communicatie-uitingen etc. Jij werkt zelfstandig in teamverband, neemt initiatief en vraagt door. Je vindt het een uitdaging om te schakelen tussen verschillende projecten. Daarnaast heb je bij voorkeur relevante bureau-ervaring.

Jij binnen REAL Concepts
Als Marketing & Communicatie specialist ben jij de schakel tussen de strategie en de daadwerkelijke realisatie. De Marketing en Communicatiespecialist is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van marketingconcepten en communicatieplannen. Wie is de doelgroep, welke boodschap ga je communiceren en welke middelen zet je in. Bij de uitrol hiervan werk je nauw samen met ons creatie- en realisatieteam. Je rapporteert aan de Marketing directeur.

Functie-eisen
– Afgeronde HBO-opleiding in de richting van Marketing & Communicatie;
– minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
– aantoonbare ervaring met online marketing (Social Media, SEA, SEO);
– hands-on mentaliteit en gaat zelfstandig aan de slag;
– stressbestendig en schakelt makkelijk tussen verschillende projecten;
– relevante bureau-ervaring is een pré;
– uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, beheersing van de Engelse en Duitse taal zijn een pré.

Ons aanbod
Wij bieden jou een veelzijdige baan in een ambitieus en collegiaal team. Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in onze groeiende organisatie. Wij bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.
Ben jij onze nieuwe collega? Stuur dan je CV en motivatie naar REAL Concepts, t.a.v. Tom Schreuder tom@realconcepts.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back To Top