Skip to content
Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures
Thema

De waarde van eerlijke prijzen: waarom kwaliteit altijd wint bij REAL Concepts

Als slotstuk – en daarom ook de laatste van deze reeks themapagina’s van 2019 – beschouwen wij de prijs van passende maar onderscheidende marktbewerking.

Een eerlijke prijs

Onze filosofie is om een eerlijke prijsstrategie te hanteren. Dat betekent niet dat we daarmee altijd de goedkoopste zijn. Kwaliteit kost geld. Geld dat een opdrachtgever waarschijnlijk graag betaalt omdat hij weet dat het resultaat dat waard is en hem verder gaat brengen.

Te vaak wordt er naar ons idee gekozen voor de concurrentie op prijs. Dat is naar ons idee een korte termijn keuze, want op de langere termijn maak je daarmee de markt kapot. Je ziet het maar al te vaak dat concurrenten de prijsoorlog aangaan. Jammer, want wij denken dat daardoor ook kwaliteit niet te waarborgen is.

Wij proberen bij REAL Concepts de verwachtingen van onze opdrachtgevers altijd te overtreffen. Dat hebben we ook zo in onze missie geformuleerd. Dit uit zich bijvoorbeeld in het adviseren van tekstverbetering bij een brochure waarbij de tekst geen uitvraag was. Of het meedenken over de strategische aanpak, terwijl de uitvraag een realisatieopdracht was. Maar ook door in het proces van strategievorming, denkballonnetjes op te laten die men niet verwachtte waardoor men is gaan nadenken over meer dan alleen de eigen gedachtegang.

Wij zien het als vanzelfsprekend onderdeel van onze meerwaarde in dienstverlening om die stap te maken. Naar ons idee legitimeert deze aanpak en loyaliteit naar onze opdrachtgevers het om niet de partij in de markt te zijn die de laagste prijs aanbiedt.

Avatar foto
Sophia Schreuder
De appel valt niet ver van de boom. Ook bij Sophie stroomt het marketingbloed door haar aderen. Sophia (Schreuder) krijgt energie van creatieve en uitdagende projecten. De droom van de klant waarmaken en hierbij de wensen van de klant meenemen in een full service marketing expierence is wat zij het liefste doet. Het snel schakelen en snel werk kunnen leveren zonder dat dit ten kosten gaat van het resultaat maken haar een echte aanwinst.

Op de hoogte blijven?

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

REAL Concepts

REAL Concepts BV
Beekhuizenseweg 11
6881 AA, Velp
+31 (0)26 – 31 90 160
verbinders@realconcepts.nl

Social

Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

Partners