Skip to content
Inspiratiesessies Inside Out Storytelling. Meld je nu aan!
WE ARE BACK!
Inside Out Storytelling

Op 27 en 29 februari zijn wij weer terug met onze inspiratiesessies waarbij we onze kennis (geheel gratis) met jou delen! Ben jij er ook bij?

Storytelling voor jouw organisatie

Herinner jij je nog de sprookjes van vroeger of lees je je (klein)kinderen weleens een sprookje voor? Wat je als kind misschien nog niet doorhad, is dat elk sprookje een moraal of boodschap kent. En dan bedoelen we niet ‘trap niet in de mooie verhalen van een heks’, maar meer ‘echte vrienden staan voor elkaar klaar’.

Deze boodschappen worden in verhaalvorm gebracht, zodat ze beter blijven hangen. Maar hoe gaat dat in het echte leven? Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat de boodschap van jouw merk of organisatie blijft hangen? Niet door een sprookje te vertellen, maar wel met een goed verhaal.

WHY gratis?

Bij REAL Concepts hebben we als doel om dromen en ambities waar te maken. Van jou én van onszelf! Kennis delen is hierbij een belangrijk onderdeel.

In 2022 zijn wij gestart met een reeks betekenisvolle inspiratiesessies. Ook dit jaar hebben we weer interessante sessies voor je in petto, met als onderwerp: Inside Out Storytelling. Zoek je nieuwe ideeën om jouw bedrijf of expertise naar een hoger niveau te tillen? Ben je op zoek naar manieren om je marketing- en communicatiestrategie te versterken? Dan zijn deze inspiratiesessies wat voor jou!

Binnen 2 uur krijg je..

Op 27 en 29 februari nemen we je graag mee in hoe je Inside Out Storytelling inzet om jouw doelgroep te bereiken en betrokken te houden. Het doel? Duurzame klantrelaties. Raak geïnspireerd en ontdek hoe je binnen twee uur storytelling kunt inzetten voor jouw organisatie. Met onder andere:

  • het verschil tussen ‘inside out’ en ‘outside in’ marketing
  • Interessante praktijkvoorbeelden zoals o.a. van Calvé en Vattenfall
  • een frisse blik op je huidige strategie
  • een interactieve opdracht
  • een complete lunch!

Voor wie?
De inspiratiesessies zijn bedoeld voor ondernemers, directeuren, marketing- en communicatieprofessionals én HR-managers. En neem gerust een collega mee!

Ontdek wie jou voorgingen

Impressie inspiratiesessies: “Why” zomer- en wintereditie.

Op de hoogte blijven?

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

REAL Concepts

REAL Concepts BV
Beekhuizenseweg 11
6881 AA, Velp
+31 (0)26 – 31 90 160
verbinders@realconcepts.nl

Social

Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

Partners