Skip to content
Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures
Begrijpen en begrepen worden!

Marketing

Wij benaderen marketing vanuit verbinding. Van verbinding met de eigen organisatie tot verbinding met de markt. Intern begrijpen zodat je merk, product of dienst extern begrepen wordt.

Wij maken de verbinding

Door middel van een eigen strategische ontwikkelde methode ‘REAL Calibrate’ hebben wij een tal van bedrijven kunnen herpositioneren, transformeren en laten groeien. Wij maken de strategische verbinding. Dat doen we door te inspireren en te faciliteren. Begrijpen en begrepen worden, daar draait het om.

Laat je inspireren

Onze aanpak

Marketing is meer dan marketingcommunicatie alleen. Door in verbinding te zijn met de totale marketingmix (6P’s) en vanuit de oorspronkelijke why te werken, kunnen wij de juiste aansluiting maken met de interne- en externe doelgroepen. Hiermee creëer je een duurzame relatie en het juiste effect. REAL Concepts inspireert en faciliteert dit proces.

Bekijk al onze marketingmiddelen

Denken, bedenken en ook doen

Succes is een bewegend doel. Daarom willen wij altijd onszelf en de klantwens overtreffen. Online en offline; het gaat immers om de unieke boodschap in een maatwerk omgeving. REAL magic happens bij REAL Concepts.

Bekijk ook onze realisatie

Op de hoogte blijven?

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

REAL Concepts

REAL Concepts BV
Beekhuizenseweg 11
6881 AA, Velp
+31 (0)26 – 31 90 160
verbinders@realconcepts.nl

Social

Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

Partners