Skip to content
Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures
Rebranding & nieuwe website

SynergiQ

Bij REAL Concepts werken we graag met inspirerende mensen zoals Jessica en Rob Leeuwenburg, de drijvende krachten achter SynergiQ. Jessica is vastbesloten om de zorg in Nederland te verbeteren, en SynergiQ richt zich volledig op de toekomst van de zorg en de uitdagingen waar zorgbeslissers en professionals mee te maken hebben.

De wens vanuit SynergiQ was duidelijk: creëer een website die goed past bij Jessica’s veelzijdigheid en karakter. We begonnen met een fris nieuw logo, dat het startschot gaf voor de grote veranderingen op hun bestaande website.

Daarna gingen we aan de slag met het technische fundament, waaronder een SEO onderzoek. De inzet van de juiste content én techniek op de website, is de opmaat geweest naar meer bezoekers en betere online vindbaarheid.

De website moest niet alleen functioneel zijn; SynergiQ wil ook inspireren! Daarom hebben we 7 themapagina’s gemaakt om te laten zien wat SynergiQ doet en wie Jessica is. Het doel is om bezoekers echt mee te nemen in de unieke aanpak van zorgverbetering.

Een handige toevoeging op de website is de planningstool, waarmee je moeiteloos afspraken kunt maken en direct gekoppeld is aan de Outlook agenda. Ook hebben we specifieke afbeeldingen gekozen, waardoor de website een persoonlijke touch kreeg.

Het eindresultaat van de vernieuwde SynergiQ-website mag er wezen. Een re-branding, de verbeterde website, de slimme SEO-teksten en de handige planningstool dragen allemaal bij aan een sterke online aanwezigheid en een groter bereik.

We hopen op deze manier een bijdrage te hebben geleverd om de zorgresultaten in Nederland te versterken.

Bekijk de website hier

v.l.n.r. Rob Leeuwenburg (opdrachtgever, Jeff Flokstra (marketing & communicatie specialist), Jessica Leeuwenburg (opdrachtgever), Remco van IJzendoorn (multimedia vormgever)

Ook een nieuwe website?

Wil jij ook de online aanwezigheid van jouw bedrijf verbeteren of je merk een frisse start geven?

  Op de hoogte blijven?

  Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

  REAL Concepts

  REAL Concepts BV
  Beekhuizenseweg 11
  6881 AA, Velp
  +31 (0)26 – 31 90 160
  verbinders@realconcepts.nl

  Social

  Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

  Partners