Skip to content
Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures

Onze werkwijze

Wij zijn nieuwsgierig!

Vragen stellen is het startpunt van iedere succesvolle relatie. De vraag áchter de vraag is daarbij cruciaal. We starten met een heldere analyse. Niets waardevoller dan de inzichten uit het verleden en het nu. Vervolgens zijn we benieuwd naar je nog niet uitgesproken hoogste ambities. Deze gepassioneerde inzichten vormen het fundament voor de missie en de stip aan de horizon. Wij inspireren en faciliteren om het pad (de visie) naar de stip aan de horizon scherp te krijgen. Wij doen dit met de inzet van onze methode “REAL Calibrate”. De missie en visie vormen de basis voor een optimale in- en externe verbinding. Met andere woorden: we zorgen niet alleen voor ‘begrijpen’ maar ook voor ‘begrepen worden’.

Is een organisatie al in het bezit van een sterke missie en visie? Mogelijk wordt het wel tijd om deze weer te herijken en te verrijken. Immers succes is een bewegend doel. Ook hier zetten wij onze strategische methode in om de actuele aansluiting te maken. Alleen zo kunnen wij weer in verbinding komen en zijn. Deze werkwijze zit in ons DNA en zetten wij ook bij overige praktische uitvragen in.

Start jouw verbinding nu en ga de uitdaging samen met ons aan!

Cases

Benieuwd naar hoe wij onze werkwijze hebben toegepast? Bekijk onze cases en kom het te weten!

Op de hoogte blijven?

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

REAL Concepts

REAL Concepts BV
Beekhuizenseweg 11
6881 AA, Velp
+31 (0)26 – 31 90 160
verbinders@realconcepts.nl

Social

Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

Partners