Skip to content
Inspiratiesessies Inside Out Storytelling. Bekijk hier de beelden

Marketing middelen

Marketing middelen

Een strategisch plan is de start van duurzaam succes. Met het inzetten van de juiste online & offline marketing middelen, wordt jij zichtbaar voor jouw doelgroep met als uiteindelijke doel meer het genereren van meer omzet. Met de nodige passie en bevlogenheid begeleiden wij dit proces. Hoe we dat doen? Je leest het hier.

Missie

De missie is de vertaling van de zakelijke Why. Wat is je bevlogen passie en ambitie. In een missie staat kernachtig wat een bedrijf doet en verteld vanuit welke normen er waarden er wordt gehandeld. De missie is tijdloos, vertelt wie wij zijn en gaat over de eigen organisatie.

Visie

Een visie is het pad naar de stip op de horizon. De blik is naar buiten en toekomstgericht. De ontwikkeling van de visie is onderdeel van het strategisch plan.

Online marketing

De digitale verbinding met de doelgroep. Het is een onderdeel van ieder marketingcommunicatieplan. De kennis van onze specialisten groeit mee met de wensen en ervaringen van de markt. Online marketing geeft meer grip en inzicht in de bewegingen van de doelgroepen.

Social media

Social media is een krachtig marketingmiddel die zorgt voor verbinding met jouw doelgroep, mits je het op de juiste manier inzet. Hebben jouw social media kanalen meer aandacht, bereik en interactie nodig? En wil je opvallen met creatieve en innemende campagnes? Wij weten hoe!

SEO

Met alleen een mooie website ben je er nog niet, je moet immers ook gevonden worden door jouw potentiële klanten. Onze SEO specialisten staan voor jou klaar om de online vindbaarheid te verbeteren. Samen bepalen we de doelstellingen, wij doen de rest.

Billboards

Tijdloos én effectief! Aan een grote landelijke snelweg of bij een plaatselijke bushalte, dáár waar jouw doelgroep zich bevindt. In een split van een seconde een hechtende impressie maken doe je met een billboard.

Print advertenties

De print advertentie doet heden dag nog niet onder voor digitale media; Lezers zijn beter gefocusseerd en daarnaast wekt print media vertrouwen op. Target jouw specifieke doelgroep met een interview of artikel in een blad of magazine naar keuze en laat je verrassen door de goede ROI.

Strategie

Strategie is het alomvattend inzicht in de mix van de 6P’s (Product, Prijs, Plaats, Promotie, Proces, en Personeel). Wij inspireren en faciliteren onze opdrachtgevers in dit uitdagend en dynamisch proces. Marketingcommunicatie geeft invulling aan de P van promotie. Ons inzicht is dat deze P onlosmakelijk verbonden is met de andere 5P’s. Daarom hechten wij er zoveel waarde aan om actief verbonden te zijn bij de totale strategie.

Direct marketing

Origineel en verrassend jouw verhaal overbrengen op (potentiële) klanten, in alle vormen en maten. REAL Concepts help met het bedenken en opzetten van een passende én verrassende marketingactie.

Offline marketing

Nog steeds een waardevolle toevoeging in onze snel veranderende en steeds meer digitale wereld. Met offline marketing zorg je voor tastbaar materiaal dat beleving geeft aan jouw verhaal. Juist door ook hier nieuwe technologieën te gebruiken, zoals augmented reality én virtual reality, connecten we de traditionele met de nieuwe media.

Branding

Verover je doelgroep met een betekenisvolle merkstrategie. REAL Concepts helpt je met het bepalen van jouw unieke en herkenbare (visuele) identiteit, waarmee we een stempel zetten op jouw bedrijf en haar waarden, met als doel een goed doordachte branding strategie om trots op te zijn.

Content marketing

Plaatje en praatje; iedere visual hoort ondersteund te worden door een goede boodschap. De inhoud van de boodschap wordt bepaald door de juiste content. Vondel “Ik heb weinig tijd dus ik schrijf een lange brief”. Maatwerk content schrijven is een vak die uiteindelijk dienend is aan een effectieve communicatieboodschap. Helder, effectief en altijd to the point. Zo bereikt de boodschap altijd de doelgroep.

Positionering

Ieder bedrijf zou moeten werken aan haar positionering, deze zorgt er namelijk voor dat jij een voorkeurspositie creëert bij je (potentiële) klanten. Het uiteindelijke doel? Keuzes durven maken en een laten zien waar je voor staat, zodat je een opvallende maar gewortelde plaats in de markt verwerft.

Google Ads

Altijd boven aan staan binnen Google? Door gericht op de juiste zoekwoorden te adverteren zorgen wij voor meetbare traffic. Onze SEA specialisten zorgen voor een optimale ROAS. Aan de hand van analyses worden advertenties geoptimaliseerd en zo effectief mogelijk ingezet. Zo heb je altijd inzichtelijk wat een advertentie kost en nog belangrijker, oplevert.

Radio

Radio speelt een dagelijkse (positieve) rol in ons leven. Daarom is het een fantastisch effectief medium om jouw boodschap, in welke mate van aandacht dan ook, op te slaan in het brein van jouw doelgroep. Mét of zonder catchy jingle, een radiocommercial blijft echt hangen.

E-mail marketing

Wist je dat je met e-mail marketing klanten kan binden of juist kan heractiveren? Mits je het goed inzet natuurlijk! Daar helpen onze specialisten je graag bij. Inspireer jouw doelgroep met interessante vraagstukken uit het vak of nieuwe ontwikkelingen binnen jouw bedrijf en speel in op de behoeftes van je klant. Met de juiste Call to action genereren we meteen traffic naar de website.

Is jouw brein gekieteld?

Vul hieronder uw naam, bedrijfsnaam, e-mail en telefoonnummer in en onze specialisten nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Naam*

  Bedrijfsnaam*

  email*

  Telefoonnummer*

  Mail me!Bel me!

  Op de hoogte blijven?

  Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

  REAL Concepts

  REAL Concepts BV
  Beekhuizenseweg 11
  6881 AA, Velp
  +31 (0)26 – 31 90 160
  verbinders@realconcepts.nl

  Social

  Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

  Partners