Skip to content
Inspiratiesessies Inside Out Storytelling. Bekijk hier de beelden
REAL Concepts

De creatie aanpak van REAL Concepts

Zoals zoveel bedrijven wil ook jij je onderscheiden. Niet alleen qua herkenbaarheid van jouw bedrijf maar ook met jouw product of dienst. Jouw website, brochure of welk ander communicatiemiddel, moet voldoen aan de gestelde verwachtingen en communiceren met je doelgroep.

Om een creatie te kunnen maken moet je de vraagstelling kunnen vaststellen, begrijpen en analyseren. Wie is je doelgroep? Welk imago wil je uitstralen? Wat is de boodschap en voor wie is deze bedoeld? Door het begrijpen van jouw strategische doelstellingen, kan REAL Concepts als geen ander invulling geven aan al het bovenstaande. Het concept wordt doorgevoerd in onder meer websites, print en video.

Tom Schreuder
Tom pakt elke strategische uitdaging aan en inspireert bedrijven van groot tot klein met zijn eigen ontwikkelde ‘vertraagde versnelling’ methode, zo laat hij bedrijven transformeren en groeien. Is hij even niet op kantoor? Dan slaat hij graag van zich af op de golfbaan en geniet hij van een wandeling met zijn honden.

Op de hoogte blijven?

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

REAL Concepts

REAL Concepts BV
Beekhuizenseweg 11
6881 AA, Velp
+31 (0)26 – 31 90 160
verbinders@realconcepts.nl

Social

Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

Partners