Ga naar hoofdinhoud
Wij zoeken nieuwe collega's! Meer info

De marketing aanpak van REAL Concepts

“Je kunt een probleem niet oplossen met dezelfde denkwijze die het heeft veroorzaakt” - Albert Einstein

Marketing en communicatieplannen trekken vanuit een strategisch fundament, het lijkt vanzelfsprekend maar in de praktijk is het lang niet altijd zo.

Daarnaast zijn er vaak ideeën genoeg, maar de weg van idee tot realisatie is vaak een lange. REAL Concepts adviseert, begeleidt en versnelt dit proces.

Nadat de strategen van REAL Concepts hun kennis hebben toegevoegd bij het vaststellen of verfijnen van de bedrijfsstrategie, wordt het tijd om de best mogelijke marketing strategie te bepalen. Hoe dat plan er uit ziet is afhankelijk van de omstandigheden en doelen; nieuwe dienst in de markt introduceren, internationale markten betreden, propositie hernieuwen, transformatie doorvoeren en zo voorts.

Van marketing analyse tot het bepalen van doelen. En van de juiste tactiek tot en met de in te zetten  communicatiemiddelen. De marketing specialisten van REAL Concepts gaan samen met de klant op zoek naar de meest optimale marketing invulling.

De vervolgstap is creatieve uitwerking en feitelijke realisatie.

Continu inspiratie krijgen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen.
zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

REAL Concepts

REAL Concepts BV
Beekhuizenseweg 11
6881 AA, Velp
+31 (0)26 – 31 90 160
verbinders@realconcepts.nl

Continu inspiratie krijgen?

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

Social

Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!