Skip to content
Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures
REAL Concepts

De marketing aanpak van REAL Concepts

Marketing en communicatieplannen trekken vanuit een strategisch fundament, het lijkt vanzelfsprekend maar in de praktijk is het lang niet altijd zo.

Daarnaast zijn er vaak ideeën genoeg, maar de weg van idee tot realisatie is vaak een lange. REAL Concepts adviseert, begeleidt en versnelt dit proces.

Nadat de strategen van REAL Concepts hun kennis hebben toegevoegd bij het vaststellen of verfijnen van de bedrijfsstrategie, wordt het tijd om de best mogelijke marketing strategie te bepalen. Hoe dat plan er uit ziet is afhankelijk van de omstandigheden en doelen; nieuwe dienst in de markt introduceren, internationale markten betreden, propositie hernieuwen, transformatie doorvoeren en zo voorts.

Van marketing analyse tot het bepalen van doelen. En van de juiste tactiek tot en met de in te zetten  communicatiemiddelen. De marketing specialisten van REAL Concepts gaan samen met de klant op zoek naar de meest optimale marketing invulling.

De vervolgstap is creatieve uitwerking en feitelijke realisatie.

Tom Schreuder
Tom pakt elke strategische uitdaging aan en inspireert bedrijven van groot tot klein met zijn eigen ontwikkelde ‘vertraagde versnelling’ methode, zo laat hij bedrijven transformeren en groeien. Is hij even niet op kantoor? Dan slaat hij graag van zich af op de golfbaan en geniet hij van een wandeling met zijn honden.

Op de hoogte blijven?

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

REAL Concepts

REAL Concepts BV
Beekhuizenseweg 11
6881 AA, Velp
+31 (0)26 – 31 90 160
verbinders@realconcepts.nl

Social

Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

Partners