Skip to content
Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures
REAL Concepts

De strategie aanpak van REAL Concepts

Een gerichte strategische visie geeft houvast aan beleid. De hedendaagse klant kijkt niet alleen meer naar jouw product of dienst.

Er wordt gekeken naar je waarden, de missie, jouw oog voor mens, milieu en maatschappij. De passie van jij en jouw bedrijf staat centraal.

Veel organisaties heroverwegen hierdoor hun strategische visie en de wijze waarop de markt wordt benaderd. Dit brengt vanzelfsprekend complexe vraagstukken met zich mee waarin REAL Concepts dé onafhankelijke sparringpartner op strategisch vlak kan zijn.

Methodiek REAL Concepts

Door middel van een eigen ontwikkelde methodiek – ‘de vertraagde versnelling’ – heeft REAL Concepts zich succesvol bewezen in het herpositioneren, transformeren en laten groeien van tal van bedrijven.

Ook benieuwd hoe REAL Concepts helpt jouw visie helder te krijgen? Twijfel niet en kom gerust langs voor een inspirerende kennismaking!

Tom Schreuder
Tom pakt elke strategische uitdaging aan en inspireert bedrijven van groot tot klein met zijn eigen ontwikkelde ‘vertraagde versnelling’ methode, zo laat hij bedrijven transformeren en groeien. Is hij even niet op kantoor? Dan slaat hij graag van zich af op de golfbaan en geniet hij van een wandeling met zijn honden.

Op de hoogte blijven?

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

REAL Concepts

REAL Concepts BV
Beekhuizenseweg 11
6881 AA, Velp
+31 (0)26 – 31 90 160
verbinders@realconcepts.nl

Social

Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

Partners