Skip to content
Inspiratiesessies Inside Out Storytelling. Bekijk hier de beelden
IAH

Fotorealistische 3D visuals

Onze klant IAH levert de hoogste kwaliteit geluidsboxen en kabels en dat met een dito mate van design. Daarom werden wij ook gelijk enthousiast toen we werden gevraagd om mee te denken.

Waarom International Audio Holding, voor fotorealistische 3D impressie koos.

Weet jij wat een audiofiel is? Nee? Wij wisten dat in eerste instantie ook niet. Het is iemand die zich perfectioneert in het weergeven van opgenomen geluid. Onze klant IAH levert voor deze niche doelgroep de hoogste kwaliteit geluidsboxen en kabels en dat met een dito mate van design.

Wij werden gelijk enthousiast toen ons werd gevraagd om mee te denken hoe deze producten zo goed mogelijk tot hun recht zouden komen in diverse communicatie middelen.

Uiteindelijk kwamen we uit op fotorealistische 3D impressies. Door deze manier van presenteren, kun je iedere gewenste ruimte nabootsen, iedere kameropstelling, maar ook iedere buitensituatie. Met een redelijk simpele aanpassing maak je van de ochtend een avond en van de zomer een winter. Als we dit met fotografie wilden benaderen, dan waren we beperkter geweest in deze situatie.

We gingen samen met de klant van een moodboard naar een schets en vervolgens naar, niet van echt te onderscheiden, 3D impressies.

De impressies zullen in verkoopbrochures, online en ook op beurswanden terug gaan komen.

Wil jij nou ook weten hoe je de keuze maakt tussen fotografie, 3D of misschien wel video, neem dan contact op met onze account director Martijn Bosmann. Hij gaat graag het gesprek met je aan over dit vraagstuk, of over je marketingcommunicatie inzet in het algemeen. Mail hem op martijn@realconcepts.nl, of bel op 06 42 71 51 86.

Interesse in een effectieve campagne?

Wil je meer weten over deze case? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Martijn Bosmann

  Op de hoogte blijven?

  Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

  REAL Concepts

  REAL Concepts BV
  Beekhuizenseweg 11
  6881 AA, Velp
  +31 (0)26 – 31 90 160
  verbinders@realconcepts.nl

  Social

  Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

  Partners