Skip to content
Inspiratiesessies Inside Out Storytelling. Bekijk hier de beelden
Nieuwe huisstijl

Voskuil

In het Achterhoekse Aalten ligt schietbaan Voskuil. Je kunt er als recreant en professional terecht voor een heerlijke ronde kleiduiven schieten. We spreken met ons gehele REAL Concepts team inmiddels uit ervaring dat dit een zeer uitdagende sport is!

Naast de schietbaan is Voskuil Aalten uitgerust met een fysieke shop, waar je een breed assortiment aan onder andere geweren, kijkers, kleding en brillen vindt. Naast een gezellige, sportieve plek speelt de verkoop van deze producten dus ook een belangrijke rol. Aan REAL Concepts de uitdaging om hier een moderniserings- en professionaliseringsslag in te maken.

Als potentiele bezoeker wil je weten waarom je naar Voskuil moet gaan en niet naar een willekeurige andere schietclub. Wat maakt Voskuil Aalten nou Voskuil Aalten? Dat lijkt eenvoudig, maar benoem dat voor jouw eigen bedrijf maar eens in een paar zinnen. Dat was de start van een intensieve samenwerking.

De passie van de ondernemer en zijn collega’s spat er van af tijdens de inspiratiesessie die wij met Voskuil organiseerden. Uit deze sessie haalden wij de ‘why‘ van dit familiebedrijf op. Van daaruit is koers gezet en focus gegeven aan de schietbaan. Na het omschrijven van dit fundament, zijn we verder gaan bouwen. Letterlijk. We creëerden namelijk een modern logo, met een knipoog naar de vos. We realiseerden een goed vindbare website, met daaraan gekoppeld een overzichtelijke webshop voor de Nederlandse én Duitse klant.

We voerden een rebranding door van de bedrijfsbus tot en met e-mail handtekeningen, powerpoint presentaties, advertenties en vlaggen aan toe. Een on-going proces voor onze fotograaf is het fotograferen van de bestaande en nieuwe collectie voor de webshop.

Het merk Voskuil Aalten staat inmiddels als een huis; modern, fris en klaar voor fysieke en online klanten. De website is beter vindbaar, er is consistentie in de uitingen en er is meer exposure op social media.

Ook een rebranding?

Wil je meer weten over deze case? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Martijn Bosmann

  Op de hoogte blijven?

  Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

  REAL Concepts

  REAL Concepts BV
  Beekhuizenseweg 11
  6881 AA, Velp
  +31 (0)26 – 31 90 160
  verbinders@realconcepts.nl

  Social

  Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

  Partners