Skip to content
Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures
Nieuwe website

Welling Catering

Het team van Welling Catering bezorgt dagelijks heerlijke cateringarrangementen in de provincie Gelderland. De warme lunch-, brunch-, bbq- en maatwerkarrangementen vliegen over de fysieke toonbank. Om de bestellingen bij te houden, was het hoognodig om de verouderde website aan te pakken. En wel op korte termijn, want de drukke kerstperiode stond voor de deur!

Inspiratiesessie – Customer journey

Daarom kwam Peter Houthuijzen, eigenaar van Bij Welling en Welling Catering, naar REAL Concepts  om uit te zoeken via welke aanvliegroute hij zijn webshop het beste kon laten ontwerpen. Uit de kennismaking met onze strategen werd duidelijk dat een inspiratiesessie, om even weer terug naar de basis te gaan, uitkomst zou bieden. Tijdens deze sessie hebben we een plan gesmeed om een vlekkeloze customer journey te ontwerpen. Waarbij we de verschillende authentieke elementen van zijn bedrijfsidentiteit gebruiken om de online klantervaring op de website van Welling Catering te verbeteren.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Met een goede UX-design, een vloeiend bestelproces en een selectie van sfeerbeelden kunnen we de kwaliteit van Welling Catering goed overbrengen. Om het betrouwbare karakter dat Peter de afgelopen jaren heeft opgebouwd te weerspiegelen, is het grote aantal positieve recensies op één plek verzameld. De lof van bestaande klanten krijgt nu een welverdiende plaats in het UX-ontwerp en de flow van het bestelproces. De recensies helpen niet alleen om klanten te laten beslissen, maar helpen ook met de vindbaarheid in zoekmachines.

Ook is de praktijkervaring van Peter verwerkt in een FAQ. Hier worden de veelgestelde vragen over onder andere het betalen, bestellen en leveren beantwoord. Klantvriendelijk en hulpvaardig!

Live-gang

Nadat het UX-ontwerp en de flow voor het bestelproces was afgerond, was het selecteren van de juiste productfoto’s en sfeerbeelden de ‘kip op de spies’. Na live-gang konden de bestellingen worden opgenomen. En tijdens het kerstseizoen bleek inderdaad alles zijn vruchten af te werpen!

Ben jij ook geïnteresseerd in een vernieuwing van de klantenreis die jouw (potentiële) klanten online of offline meemaken? Neem dan contact op en ontdek hoe wij jou helpen!

Ook een nieuwe website?

Wil je meer weten over deze case? of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met Martijn Bosmann

  Op de hoogte blijven?

  Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

  REAL Concepts

  REAL Concepts BV
  Beekhuizenseweg 11
  6881 AA, Velp
  +31 (0)26 – 31 90 160
  verbinders@realconcepts.nl

  Social

  Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

  Partners