Ga naar hoofdinhoud
Wij zoeken nieuwe collega's! Meer info

Wiersma Heftrucks & Magazijninrichting

Wiersma Heftrucks en Magazijninrichting is dé plek waar je moet zijn als je op zoek bent naar heftrucks, magazijntrucks, veeg- en schrobmachines en magazijnstellingen. Als gevolg van een jarenlange intensieve en fijne samenwerking kwamen wij samen tot de conclusie dat de huidige website niet meer up-to-date was: de hoogste tijd voor een optimalisatieslag! Als experts op het gebied van webdesign, webontwikkeling, SEO en Google Analytics weten wij precies wat nodig is voor een goede customer journey.

Samen met het team van Wiersma Heftrucks en Magazijninrichting hebben we de handen uit de mouwen gestoken. De eerste stap was het ontwerpen van een nieuwe website die de wensen van het bedrijf volledig weerspiegelt. Eerste voorwaarde was dat de klant alles gemakkelijk én snel kan vinden wat hij nodig heeft. Het resultaat is een one-stop-shop principe, met een duidelijke navigatie en een overzichtelijk productaanbod.

De kennisbank van Wiersma Heftrucks en Magazijninrichting is een van de belangrijkste features van onze vernieuwde website. Klanten kunnen hier terecht voor advies over het kopen, huren en onderhouden van heftrucks en magazijnstellingen. Dit legt minder druk op de klantenservice én is klantvriendelijk omdat de klant goed geïnformeerd wordt.

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een ‘Werken bij’-pagina gemaakt, om te laten zien wat voor bedrijf wij zijn en waarom het zo geweldig is om bij ons te werken.

Door korte lijntjes, een duidelijke plan van aanpak én een mooi doel voor ogen, hebben we een website gemaakt die voldoet aan de visie van het bedrijf én de behoeften van de klant.

Wil je ook zo’n mooie en functionele website voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om jouw online aanwezigheid te verbeteren en jouw bedrijf te laten groeien!

Benieuwd naar de website? Bekijk hem hier!

Wil je ook zo’n mooie en functionele website voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om jouw online aanwezigheid te verbeteren en jouw bedrijf te laten groeien!

Interesse in een nieuwe website?

REAL Concepts

REAL Concepts BV
Beekhuizenseweg 11
6881 AA, Velp
+31 (0)26 – 31 90 160
verbinders@realconcepts.nl

Continu inspiratie krijgen?

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

Social

Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!