Skip to content
Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures
Cultuur is er altijd
Cultuur is wat we doen en denken

Ontdek de kracht van de Cultuurwaardenscan

Bij REAL Concepts begrijpen we dat een sterke bedrijfscultuur essentieel is voor succes. De Cultuurwaardenscan is een krachtig instrument dat je helpt om antwoorden te vinden op belangrijke vragen over de cultuur binnen jouw organisatie.

Wat is de Cultuurwaardenscan?

De Cultuurwaardenscan is een wetenschappelijk onderbouwde methodiek die de huidige cultuur van jouw organisatie in kaart brengt. Zie het als een snapshot van het moment; een momentopname die unieke inzichten biedt.

De scan geeft op methodische wijze weer welke cultuur aanwezig is in de organisatie. Met de uitkomsten brengen we in kaart of de huidige cultuur aansluit bij de ambities van de organisatie.

Hoe werkt het?

Het invullen van de Cultuurwaardenscan is eenvoudig -en op ieder device- uit te voeren. Iedere medewerker kan de scan in slechts 15 minuten uitvoeren. Daarnaast is de scan volledig anoniem. Dit zorgt voor een realistisch beeld van de aanwezige cultuur.

Wat maakt het uniek?

De Cultuurwaardenscan biedt niet alleen inzichten, maar ook concrete handvatten om gericht aan de slag te gaan. Met de uitkomsten van de scan creëren we een dynamisch cultuurmodel dat antwoord geeft op de vraag of de cultuur aansluit bij de ambities en langetermijndoelen van jouw organisatie. Bovendien voeden de cultuurwaarden de kernwaarden. Cultuurwaarden helpen de kernwaarden begrijpelijk te maken voor de hele organisatie.

Wanneer blijkt dat de huidige cultuur niet volledig overeenkomt met de ambities, kunnen we samen werken aan een cultuurtransformatie. Met de Cultuurwaardenscan leggen we de basis voor deze verandering. We inspireren en faciliteren je bij het nemen van de juiste stappen.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Blijf verbonden met je medewerkers, begrijp de huidige cultuur binnen jouw organisatie en werk naar de gewenste cultuur toe. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen en ontdek de kracht van de Cultuurwaardenscan!

  Op de hoogte blijven?

  Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

  REAL Concepts

  REAL Concepts BV
  Beekhuizenseweg 11
  6881 AA, Velp
  +31 (0)26 – 31 90 160
  verbinders@realconcepts.nl

  Social

  Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

  Partners