Skip to content
Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures
Domineer de arbeidsmarkt met onze Cultuurwaardenscan!

Next-Level Recruitment

Creëer succesvolle matches op basis van cultuur. Bij REAL Concepts weten wij dat het juiste talent niet alleen gebaseerd is op vaardigheden, maar ook op de perfecte culturele match tussen de kandidaat en de organisatie. Bezit een kandidaat de juiste intrinsieke motivatie en past deze motivatie binnen de huidige cultuur? Met een krachtig instrument, de Cultuurwaardenscan, helpen we recruitmentbureaus om die belangrijke culturele match te achterhalen.

Wat maakt de Cultuurwaardenscan zo effectief?

De Cultuurwaardenscan is een wetenschappelijk onderbouwde methodiek die in slechts 15 minuten de huidige cultuur van een organisatie in kaart brengt. Zie het als een uniek kijkje in de keuken, waarbij je diepgaand inzicht krijgt in wat er werkelijk leeft binnen de organisatie. Deze waardevolle informatie stelt jou in staat om niet alleen op vaardigheden te selecteren, maar ook op culturele waarden.

Betere matches met diepgaande inzichten

Als recruitmentbureau snap je als geen ander dat het vinden van de juiste kandidaat om meer draait dan alleen het cv. Met de Cultuurwaardenscan krijg je de mogelijkheid om de cultuur van potentiële werkgevers op een dieper niveau te doorgronden. Dit stelt je in staat om de perfecte match te creëren tussen kandidaten en organisaties, gebaseerd op gedeelde waarden en een gezamenlijke visie.

Hiermee versnel je het selectieproces van kandidaten voor jullie opdrachtgevers. Stel je voor dat je, als extra dienst, eerst de cultuur van jouw opdrachtgever in beeld brengt en vervolgens een kandidaat toetst op de aanwezige cultuur, dan kom je sneller tot de juiste match. Met een duurzamere plaatsing als resultaat.

Het resultaat

De Cultuurwaardenscan biedt niet alleen inzicht, maar ook praktische handvatten. Met de uitkomsten van de scan kun je gericht te werk gaan en jouw selectieproces verfijnen. Je kunt kandidaten beter adviseren en begeleiden. Ze passen niet alleen op papier, maar matchen op meerdere niveaus. Dit leidt tot succesvolle plaatsingen, tevreden kandidaten én tevreden werkgevers.

Cultuur is veranderbaar. Samen creëren we een betere match.

Wanneer de huidige cultuur van een organisatie niet volledig overeenkomt met de ambities van een kandidaat, kun je samen werken aan een cultuurtransformatie. De Cultuurwaardenscan legt de basis voor deze verandering. Jij speelt een cruciale rol in het faciliteren en begeleiden van organisaties om hun cultuur aan te passen en zo aantrekkelijker te worden voor het beste talent.

De recruitmentbureaus die jou voorgingen met de Cultuurwaardescan, merken op de dag het verschil.

wij werken o.a. voor:

Maak vandaag nog het verschil!

Wil jij, als recruitmentbureau, het verschil maken en de perfecte culturele match creëren tussen kandidaten en organisaties? Neem vandaag nog contact met ons op om de kracht van de Cultuurwaardenscan te ontdekken en jouw selectieproces naar een hoger niveau te tillen.

  Op de hoogte blijven?

  Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

  REAL Concepts

  REAL Concepts BV
  Beekhuizenseweg 11
  6881 AA, Velp
  +31 (0)26 – 31 90 160
  verbinders@realconcepts.nl

  Social

  Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

  Partners