Skip to content
Inspiratiesessies Inside Out Storytelling. Bekijk hier de beelden

Realisatie middelen

Realisatie middelen

Wij geven binnen ieder budget vorm aan jouw marketingwensen. Hoe maak je het meest effectief een duurzame verbinding met de juiste doelgroep. Hoe breed en divers de uitvraag ook mag zijn wij willen altijd de klantverwachting overtreffen en zullen altijd de beste creatieve uitwerking vinden en realiseren. Hoe we dat doen? Lees verder op deze pagina. Hier laten wij in willekeurige volgorde zien wat we doen.

Ook creatie heeft een moving target. Wij blijven daarom het overzicht hieronder altijd uitbreiden en optimaliseren.

Drukwerkinkoop

Drukwerk inkopen lijkt iedereen te kunnen. De werkelijkheid is anders. Wij kennen de (on)mogelijkheden van drukwerk en zoeken onafhankelijk de juiste drukwerkpartner bij iedere opdracht. Onze uitdaging is om voor elke opdracht opzoek te gaan naar de beste prijs in combinatie met kwaliteit en betrouwbaarheid.

Webdesign

In veruit de meeste gevallen is jouw website de eerste indruk van potentiële klanten. Van het overbrengen van de juiste beleving tot de usabilty; een krachtig webdesign zorgt voor een hoger conversiepercentage en betere SEO. Het is dus echt een vak apart, gelukkig hebben wij alle knowhow en echte vakidioten in huis!

Productinkoop

Onze ervaren realisatie experts staan dagelijks voor uitdagingen in het realiseren en inkopen van  creatieve en kwalitatieve uitingen van onze klanten zoals folders, flyers, magazines en kaarten.

2D animatie

Een verhaal vertellen zonder te veel woorden die wél op het netvlies van je doelgroep blijft staan? Dat doe je met een animatie! Zo communiceer je simpel en doeltreffend met jouw doelgroep.

Narrowcasting

Een unieke klantbeleving binnen iedere ruimte in iedere branche. Van exclusieve aanbiedingen in winkels tot effectieve interne communicatie in kantoorpanden. Jij bepaalt wat jouw klanten zien op de schermen en wij zorgen voor een maximale bijdrage aan jullie communicatiedoelen.

POS materialen

Verrassende, ludieke en krachtige materialen die voor een boost zorgen in jouw verkoopresultaten. Juist op de plaats waar jij jouw product verkoopt, is het wijs om te zoeken naar aandacht van en verbinding met jouw (potentiële) klanten. Wij helpen jou met de juiste materialen.

Website onderhoud

Altijd een up-to-date, goed beveiligde en altijd vindbare website! Wij ontzorgen volledig in het onderhouden en updaten van je website, zodat jij je tijd en energie kan steken in klanten en hetgeen waar jij goed in bent!

Standbouw

Wil jij jouw bedrijf professioneel presenteren op beurzen? Afhankelijk van je doelen en boodschap, denken onze specialisten na over een passende en verrassende manier van presenteren. De mogelijkheden zijn oneindig.

Webhosting

Met webhosting huur je een stukje opslag, rekenkracht én geheugen van een server om jouw website op te bouwen en/of te e-mailen vanuit je eigen domeinnaam. REAL Concepts heeft alle knowhow in huis om het meest kwalitatieve en voordeligste aanbod te kunnen realiseren en jou hierin te ontzorgen.

Video & Animatie

In minder tijd meer informatie overbrengen? Dat is de kracht van het beeld. Video’s en animaties hebben een hogere attentiewaarde en zijn de perfecte drager voor authentieke en geloofwaardige boodschappen. Zorg dat je de klant echt raakt. Mensen vergeten vaak wat je zegt of doet, maar vergeten nooit waarom je het doet.

Apps

Door de explosieve toename van het gebruik van smartphones en tablets, is het ontwikkelen van een mobiele app een sterke marketingtool om je klanten realtime, actief en doelmatig te benaderen, mits je het op de juiste manier inzet. De toepassingen zijn eindeloos, bij REAL Concepts weten we wat er nodig is voor een succesvolle app.

Logo’s

Het gezicht van je bedrijf, ook wel het identificatiepunt. Je wilt dat mensen jouw logo verbinden aan een (positieve) herinnering aan jouw bedrijf, maar nog belangrijker een goed gevoel. Wij weten hoe het werkt en helpen jou in het ontwikkelen van een memorabel beeldmerk.

Signing

Maak jouw merkidentiteit zichtbaar en tastbaar! Signing is een fysieke vorm van communicatie, die ervoor zorgt dat je gezien wordt. Wij zetten die spotlight op jouw merk en zorgen dat je niet meer gemist kan worden.

Persafstemming

Printmanagement kan heel complex zijn. Een goede voorbereiding, duidelijke afspraken maken, heldere instructies geven en tussentijds controleren & afstemmen zijn noodzakelijk. Met onze ruime ervaring zorgen wij ervoor dat dit proces soepel verloopt en het beste resultaat behaald kan worden.

Video editing

Je bent klaar met filmen. Alles is gedraaid en ingeladen. Nu is het tijd voor monteren! Wij selecteren en bewerken al het beeldmateriaal en zorgen voor een magisch eindresultaat die jullie verhaal vertelt.

Videografie

REAL Concepts gaat vol passie en creativiteit aan de slag om de meest inspirerende  en vernieuwende video’s te creëren, die jouw boodschap overdragen. Van bedrijfsvideo’s tot campagnevideo’s, wij ontzorgen jou van concept tot montage.  Niks is te gek voor onze video crew.

Fotografie

De kunst van het vastleggen van een emotie in beeld. Welk verhaal wil je vertellen? Zonder inzicht in een duidelijke motivatie, verliezen foto’s context en uiteindelijk ook betekenis. Onze professionals helpen je met het vertellen van jouw visuele verhaal.

DTP

REAL Concepts DTP’ers zijn technisch sterk, hebben gevoel voor design en kunnen zodoende jouw publicaties zoals, boeken, jaarverslagen of brochures binnen no-time goed in druk laten gaan. Met onze DTP skills worden de mooie ideeën van designers met de juiste kwaliteit afgeleverd.

Vormgeving

De boodschap wordt altijd gevormd door het praatje én het plaatje. De ratio leg je veelal vast in de juiste tekst en middels het juiste beeld maak je de emotionele verbinding. De combinatie maakt de boodschap effectief. Daar zit voor ons de uitdaging.

Illustreren

Het grote voordeel van illustreren is dat je complexe (soms ook saaie) zaken simpel, begrijpelijk en aantrekkelijk uit kan leggen. Een goed doordachte en ontworpen illustratie kan jouw doelgroep overtuigen, aanzetten tot actie en bovenal amuseren. Oneindig veel mogelijkheden dus!

UX design

Door goed te kijken naar de voorkeuren, behoeften en meningen van betreffende gebruikers van jouw product of service, kunnen onze UX Designers een waardevolle gebruikerservaring ontwerpen, die deze behoeften van jullie klanten beantwoorden. Ingewikkeld? Niet voor onze professionals.

Huisstijlontwikkeling

Nadat een actueel beeldmerk is ontwikkeld en gekozen wordt de verdere huisstijl in een huisstijlhandboek vastgelegd. Met de huisstijl wordt de DNA van de organisatie creatief en visueel geborgd. Het zorgt voor herkenning en versterkt het imago van je bedrijf. Middels juiste huisstijl maak je verbinding met de ziel van de organisatie.

Webdevelopment

Onze ervaren developers spreken tientallen programmeertalen, en zijn echte duizendpoten. Zodra de website is vormgegeven, helpt onze webdeveloper met de verdere ontwikkeling van de website of webshop. Vervolgens doen we hier nog een marketing sausje overheen en je hebt de ideale REALmix.

3D animatie

Ken je dat gevoel dat je iemand iets probeert uit te leggen, maar dat je net niet dezelfde taal spreekt. Met een 3D animatie geef je letterlijk en figuurlijk een extra dimensie aan jouw verhaal. Wij helpen je graag met het vertellen van jouw verhaal!

Autobestickering

De kracht van de herhaling; hoe vaker je rond rijdt en je auto in zicht parkeert, hoe meer aandacht je trekt, hoe eerder je weer herkent wordt. Autobestickering is dus een hele effectieve en voordelige manier van communiceren. Wij helpen je graag op weg.

Websites

Onze webdesign -en development experts zorgen voor een unieke website, die er niet alleen heel gaaf uitziet, maar ook altijd gevonden wordt en in de toekomst blijft werken. Jij bent de vakman binnen jouw gebied, onze specialisten zorgen ervoor dat dit vakmanschap online getoond en gewaardeerd wordt.

Warehousing

Indien naast het produceren van drukwerk en/of andere marcom eindproducten ook opslag en op afroepbeschikbaarheid gewenst is dan hebben wij ruime ervaring om dit voor jou te realiseren.

Orderbegeleiding

De service staat centraal! Wij nemen het hele proces van order tot levering volledig uit handen, zodat jij je bezig kan houden met hetgeen waar jij goed in bent. Geen zorgen, jullie opdrachten zijn in goede handen bij onze betrokken experts.

Drukwerkadvies

Wij gaan de uitdaging aan om samen het beste resultaat te bereiken. Onze print professionals denken mee in alle fases; van idee tot eindproduct. En dat met een scherp oog voor het beschikbare budget en altijd afgestemd op uw marketing  -en communicatiedoelen.

Kleurbeheer

Voor het maken en bewerken van de mooiste beelden, is een goed kleurbeheer van belang; van het bepalen van de juiste kleurprofielen tot het monitoren van de uitvoering. Wij zijn in control en zorgen voor consistentie.

E-zines

Een E-zine biedt een geheel nieuwe beleving, anders dan een papieren blad. Met video’s, muziek en animaties kan je sfeer toevoegen aan je informatie, waardoor je het nog interessanter kan maken voor jouw doelgroep. Onze experts weten hoe je dit slim kan doen.

Gimmicks

Heeft jouw product of dienst een speciale/ unieke eigenschap die de aandacht trekt? Dan kan het wijs zijn om een gimmick in te zetten. Met deze gimmick trek je de aandacht van jouw doelgroep op een humoristische manier.

Is jouw brein gekieteld?

Vul hieronder uw naam, bedrijfsnaam, e-mail en telefoonnummer in en onze specialisten nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Naam*

  Bedrijfsnaam*

  email*

  Telefoonnummer*

  Mail me!Bel me!

  Continu inspiratie krijgen?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen.
  zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

  Op de hoogte blijven?

  Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

  REAL Concepts

  REAL Concepts BV
  Beekhuizenseweg 11
  6881 AA, Velp
  +31 (0)26 – 31 90 160
  verbinders@realconcepts.nl

  Social

  Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

  Partners