Skip to content
Inspiratiesessies Inside Out Storytelling. Bekijk hier de beelden

Is jouw doelgroep actief op LinkedIn?

Dan is het tijd om een bedrijfsprofiel aan te maken op ‘s werelds grootste online professionele netwerk. Dit biedt een effectieve manier om in contact te komen met jouw doelgroep. Maar wat dan? Uit onze ervaring blijkt dat bedrijven zich wel beseffen dat ze actief moeten zijn op LinkedIn, maar missen ze de tijd, focus of expertise om het succesvol toe te passen op de lange termijn. Daar komen wij in beeld!

Hier zijn 6 redenen om LinkedIn te gebruiken voor jouw bedrijf:

  • Identiteit: Laat zien wie je bent als bedrijf en wat je kunt betekenen voor potentiële klanten.
  • Expertise: Toon jouw expertise en waarom jij een autoriteit bent in jouw vakgebied door bedrijfsupdates en kennis te delen.
  • Leads: LinkedIn levert zeer waardevolle leads op. Ga de interactie aan met jouw doelgroep en ontdek wat zij nodig hebben.
  • Vacatures: Vind nieuwe collega’s door eenvoudig vacatures te plaatsen op LinkedIn.
  • Ambassadeurs: Maak van jouw medewerkers ambassadeurs en laat hen delen waarom jouw bedrijf doet wat het doet.
  • Content: Dé plek om kwalitatieve en inhoudelijke content te delen met je

Maar hoe begin je en wat wil je bereiken? Daar kunnen wij je bij helpen!

Samen bepalen wij de juiste LinkedIn-strategie voor jouw bedrijf.

Voordat we ook maar iets plaatsen, werken we aan de LinkedIn-strategie. Een goede strategie biedt duidelijke richtlijnen en helpt bij het bepalen van de juiste succesfactoren. We beantwoorden vragen als:

  • Op welke doelgroep wil je je richten?
  • Wat wil je bereiken met LinkedIn?
  • Wat voor content ga je delen?
  • Wil je organisch bereik of ook adverteren?
  • Hoeveel tijd wil je investeren?

We raden aan om altijd te beginnen met een 0 meting. Het ontwikkelen van een stramien is volgens ons stap 2. Je krijgt antwoord op de vragen; hoe staat de LinkedIn-pagina er nu voor? Hoe vindbaar ben jij voor jouw doelgroep? En hoe krijgen we consistentie in de berichten? Met een duidelijke strategie, 0-meting én stramien kan jij aan de slag!

Wil je graag helemaal ontzorgd worden? Dan creëren wij óók de content en plaatsen wij het voor je. Zo heb jij weer tijd voor andere zaken en bouw je toch aan een duurzame relatie met jouw doelgroep.

Waarom REAL Concepts?

Vragen stellen is het startpunt van iedere succesvolle relatie. Met ons team van 15 experts uit diverse vakgebieden willen wij altijd aantoonbare toegevoegde waarde leveren en de klantverwachting en onszelf overtreffen.

Door constant te onderzoeken en analyseren blijven we bij de tijd, zodat jij dat ook bent. We streven ernaar om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen, inclusief updates aan het algoritme. Daarom stemmen we onze aanpak af op de meest recente wijzigingen, om ervoor te zorgen dat jouw content niet alleen opvalt, maar ook effectief is in het bereiken van jouw doelen.

Meer weten?

Martijn (06 36 51 40 41) of Kimberley (06 10 13 82 26) beantwoorden graag al je vragen en voorzien je van meer informatie.

Liever een bericht sturen? Mail dan naar alma@realconcepts.nl of kimberley@realconcepts.nl

Op de hoogte blijven?

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

REAL Concepts

REAL Concepts BV
Beekhuizenseweg 11
6881 AA, Velp
+31 (0)26 – 31 90 160
verbinders@realconcepts.nl

Social

Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

Partners