Skip to content
Inspiratiesessies Inside Out Storytelling. Bekijk hier de beelden
REAL Concepts

De realisatie aanpak van REAL Concepts

Gebaseerd op jouw of het gezamenlijk ontwikkelde beleid realiseert REAL Concepts alle denkbare vormen van communicatiemiddelen.

Gebaseerd op jouw of het gezamenlijk ontwikkelde beleid realiseert REAL Concepts alle denkbare vormen van communicatiemiddelen. Hierdoor heb je geen enkel omkijken aan de realisatie van jouw marketing tools. De focus ligt daarmee op jouw core-business. Ons specialistische team, aangevuld met externe partners, realiseert doeltreffende en duurzame marketingtools. Je bent gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit tegen passende tarieven.

Bekijk hier wat wij voor jou kunnen realiseren.

Tom Schreuder
Tom pakt elke strategische uitdaging aan en inspireert bedrijven van groot tot klein met zijn eigen ontwikkelde ‘vertraagde versnelling’ methode, zo laat hij bedrijven transformeren en groeien. Is hij even niet op kantoor? Dan slaat hij graag van zich af op de golfbaan en geniet hij van een wandeling met zijn honden.

Op de hoogte blijven?

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

REAL Concepts

REAL Concepts BV
Beekhuizenseweg 11
6881 AA, Velp
+31 (0)26 – 31 90 160
verbinders@realconcepts.nl

Social

Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

Partners