Skip to content
Inspiratiesessies Inside Out Storytelling. Bekijk hier de beelden
trends

De trends van 2024 in relatiegeschenken

Duurzaamheid is hot topic. Ook dit jaar draaien de trends allemaal om een steentje bijdragen, maar niet alleen op het gebied van duurzaamheid, zoals gerecycled materiaal. Bedrijven kiezen namelijk steeds vaker voor lokaal gemaakte relatiegeschenken. Een goed voorbeeld hiervan zijn relatiegeschenken die in Nederland worden geproduceerd, zoals de populaire Mepal lunchbox.

Seizoensgebonden trends?

Met de lente in aantocht, kiezen mensen steeds vaker voor groenere opties. Denk aan een kweekset met kruiden voor op je bureau, een fruitboom of magnolia voor in de tuin.

Kies voor producten met een goed doel!

Het steunen van goede doelen wordt steeds populairder. Je kunt hier nu zelfs actief aan bijdragen door tastbare producten te kiezen!

Denk aan de Join The Pipe Nairobi waterfles, de Correctbook Original A5 of de LoyalTea War Child Tea To Go Infuser. Met deze aankopen draag je direct bij aan het opruimen van zwerfafval in sloppenwijken, voorzie je kinderen van herbruikbare flessen, help je kinderen in ontwikkelingslanden aan schrijfmateriaal of ondersteun je Stichting War Child.

Je haalt iets leuks in huis én je draagt bij aan een betere wereld. Wie wil dat nou niet?

Dit is hoe jij alles uit jouw relatiegeschenken haalt in 2024:

  1. Maak het persoonlijk: kies relatiegeschenken op basis van de ontvanger en bedenk wat hij of zij zou krijgen passend bij de situatie.
  2. Kies voor nuttige cadeaus: je wil dat de ontvanger je geschenk kan gebruiken en er lang van kan genieten.
  3. Houd je geschenkkwaliteit hoog: kies voor duurzame materialen die kwalitatief goed ogen en lang meegaan.
  4. Houd het simpel: bedruk je branded gifts niet van boven tot onder met je logo of slogan. Het mag er zeker op staan, maar houd het simpel. Een logo die niet te groot is, zal mooier uitkomen op je product.
  5. Denk aan de omstanders van de ontvanger: een geschenk kan zeker ook dienen voor de familie, de kinderen, of de partner.
  6. Blijf on-brand: de geschenken die jij uitdeelt vertegenwoordigen jouw merk. Zorg dus dat je gekozen branded gifts in lijn liggen met wat jouw bedrijf uit wil stralen.
Avatar foto
Roel
Roel is van generatie 0 bij REAL Concepts en wordt vrolijk van grafische producties waarbij nagedacht en uitgezocht moet worden. In zijn vrije tijd staat hij graag met de jeugd op het voetbalveld en kookt hij de lekkerste gerechten.

Op de hoogte blijven?

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

REAL Concepts

REAL Concepts BV
Beekhuizenseweg 11
6881 AA, Velp
+31 (0)26 – 31 90 160
verbinders@realconcepts.nl

Social

Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

Partners