Skip to content
Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures
Thema

Controle houden op je drukwerkproducties in een veranderende markt

Er is veel gaande in de drukwerkwereld. De concurrentie is moordend en de online bereikbaarheid maakt de markt anders. Gemakkelijker bereikbaar maar ook onzekerder. Want welke keuzes moet je maken? Hoe hou je nu controle op het eindresultaat? En welke partij is betrouwbaar?

Terug naar het begin

Omdat onze roots liggen binnen de drukwerkwereld, bekijken wij voor onze opdrachtgevers welke leverancier de beste is voor een drukwerkopdracht. Dat is niet altijd de goedkoopste, want kwaliteit staat bij ons voorop. Wat we onze opdrachtgevers bieden is het ontzorgen. Want wij zorgen voor hen en voor hun producties zodat zij dit los kunnen laten.

Wij besteden de grootste zorg aan onze drukwerkopdrachten, kwaliteitscontrole en het resultaat. Omdat we de drukwerkwereld kennen, beloven we u dat het goed komt. Daar mag u op vertrouwen.

Avatar foto
Sophia Schreuder
De appel valt niet ver van de boom. Ook bij Sophie stroomt het marketingbloed door haar aderen. Sophia (Schreuder) krijgt energie van creatieve en uitdagende projecten. De droom van de klant waarmaken en hierbij de wensen van de klant meenemen in een full service marketing expierence is wat zij het liefste doet. Het snel schakelen en snel werk kunnen leveren zonder dat dit ten kosten gaat van het resultaat maken haar een echte aanwinst.

Op de hoogte blijven?

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

REAL Concepts

REAL Concepts BV
Beekhuizenseweg 11
6881 AA, Velp
+31 (0)26 – 31 90 160
verbinders@realconcepts.nl

Social

Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

Partners