Skip to content
Inspiratiesessies Inside Out Storytelling. Bekijk hier de beelden
subsidie

Realiseer in 2024 jouw groeiambities met subsidie

Bij REAL Concepts erkennen en begrijpen we het belang van een krachtige interne organisatie, waar cultuur en talentmanagement van essentieel belang zijn. Daarom zetten wij ons in om je te ondersteunen bij het verkrijgen van subsidies die deze aspecten versterken!

Diverse subsidieopties

De Nederlandse overheid biedt diverse subsidieopties via de RVO ( Rijksdienst voor Ondernemend Nederland )  voor verschillende ontwikkelingen. Binnen onze dienstverlening richten wij ons eerst intern op het finetunen van jouw boodschap, voordat we de connectie naar buiten toe maken.

De twee meest voorkomende subsidies waar wij onze opdrachtgevers bij helpen zijn:

  1. SLIM: Dit programma stimuleert leren en ontwikkelen binnen het MKB.
  2. Groeiversneller (voor Gelderse bedrijven): Ondersteunt groeiende ondernemingen.

In het kort:

SLIM Subsidieprogramma

Het SLIM subsidieprogramma ondersteunt MKB-bedrijven bij leren en ontwikkelen. Dit kan variëren van het opstellen van een opleidingsplan tot het aanbieden van cursussen. Het versterkt de leercultuur binnen organisaties en vergroot de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

De Groeiversneller Subsidie

Dit programma ondersteunt innovatieve MKB-bedrijven in Gelderland bij het realiseren van groei. Het biedt financiële ondersteuning en kansen voor netwerken en kennisdeling.

Wie kan er gebruik maken van de SLIM subsidie?

Het SLIM subsidieprogramma is specifiek gericht op MKB-bedrijven. Dit omvat bedrijven met maximaal 250 werknemers, die gevestigd zijn in Nederland. Zowel profit als non-profit organisaties kunnen in aanmerking komen voor de subsidie, zolang zij voldoen aan de gestelde criteria.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van de SLIM subsidie, moeten bedrijven een subsidieaanvraag indienen bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Als de aanvraag wordt goedgekeurd, kan jouw bedrijf een subsidie ontvangen voor maximaal 80% van de kosten van het project. Het resterende bedrag moet door jouw bedrijf zelf worden gefinancierd. De maximale subsidiebedragen variëren afhankelijk van de grootte van jouw bedrijf en de aard van het project.

Wij helpen je graag eenvoudig verder

Wil je weten hoe REAL Concepts jou kan helpen bij de aanvraag? Neem contact op met Martijn Bosmann en wie weet kan jij in juni al starten!

Martijn Bosmann
Martijn’s focus ligt bij onze klanten; samen initiatieven ontplooien, resultaten behalen en mooie projecten neerzetten zijn zaken waar hij enthousiast van wordt. In de weekenden staat hij op de tribune bij ‘zijn’ Vitesse en golft hij graag (waarbij het resultaat vaak letterlijk en figuurlijk op en neer golft).

Op de hoogte blijven?

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

REAL Concepts

REAL Concepts BV
Beekhuizenseweg 11
6881 AA, Velp
+31 (0)26 – 31 90 160
verbinders@realconcepts.nl

Social

Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

Partners