Skip to content
Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures
Vakdag Print & Sign 2022

Nieuwste ontwikkelingen in drukwerk en signing

Op 24 mei 2022 was het eindelijk weer zover; Vakdag Print & Sign in Nieuwegein. Een dag vol netwerken, gezelligheid en inspiratie! We hebben talloze leveranciers gesproken over de nieuwste systemen en ontwikkelingen op het gebied van drukwerk en signing. Vanuit alle ontwikkelingen die we hebben gezien, zijn dit volgens ons de drie highlights!

Duurzamere papier

Er zijn mooie alternatieven wat betreft papier, zoals het papier van Stone Paper. Dit papier wordt gemaakt uit mineralen, in plaats vanuit pulp waar traditioneel papier van vervaardigd wordt. Dit duurzamere papier is uitermate geschikt voor het maken van notitieboeken en landkaarten, maar er zijn tal van mogelijkheden. Stone Paper is bezig met het ontwikkelen van een fabriek in Europa om zo ook de Europese markt op een efficiëntere en nog minder milieubelastende manier te kunnen voorzien.

Koudfolie; ga voor éxtra glans

Als je je drukwerk een extra mooie glans en luxe uitstraling wil geven, dan kies je voor koudfolie! Met een foliedruk voorzie je een magazine, flyer of poster van een speciale metallic-effect. Iedereen die het ziet, wilt er nog een keer naar kijken en zelfs aanraken. Een échte eyecatcher dus.

Shinen op de beurs

Wil je echt opvallen tijdens een beurs? Dan is lichtbaksysteem met LED-verlichting, decotex doek met pees de uitkomst voor jou. Het is zeer eenvoudig op te zetten en ze kunnen in allerlei maten gemaakt worden! Bovendien zijn ze panelen aan elkaar te koppelen, zodat je een complete achterwand van een stand kan vullen. Het mooiste is nog dat ze voorzien zijn van een accu, dus je hebt ook geen stroom nodig!

Ben je ook bezig met een Realisatie-project en kan je daar hulp bij gebruiken? Wij kunnen helpen!

Bel of mail ons met jouw project en je krijgt het juiste advies!

Bekijk hier een impressie van de vakdag Print & Sign 2022
Avatar foto
Roel
Roel is van generatie 0 bij REAL Concepts en wordt vrolijk van grafische producties waarbij nagedacht en uitgezocht moet worden. In zijn vrije tijd staat hij graag met de jeugd op het voetbalveld en kookt hij de lekkerste gerechten.

Op de hoogte blijven?

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

REAL Concepts

REAL Concepts BV
Beekhuizenseweg 11
6881 AA, Velp
+31 (0)26 – 31 90 160
verbinders@realconcepts.nl

Social

Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

Partners