Skip to content
Wij zoeken nieuwe collega's! Bekijk onze vacatures
Thema

REAL passion: marketingcommunicatie van binnenuit

REAL passion gaat om marketingcommunicatie van binnenuit. Vanuit de ziel van uw bedrijf. Welke passies kenmerken uw organisatie? Het gaat over warm, warmer, warmst. Dat hebben we in elke vezel van onszelf wanneer we u vragen stellen, vragen over wat u drijft. Waarom we dat doen, leggen we graag op deze april themapagina aan u uit.

Duurzame marketingcommunicatie

Wij zijn ervan overtuigd dat we u verder kunnen brengen door de passie binnen uw organisatie als uitgangspunt te gebruiken. De werkelijke reden dat uw organisatie bestaat. Soms is deze voor organisaties nog niet meteen duidelijk. Dan helpen wij u om deze inzichten boven te krijgen.

Wanneer wij voor onze opdrachtgevers gaan “bedenken” dan zijn wij bezig marketingcommunicatie te ontwikkelen gefundeerd op de passie van uw bedrijf. Het voordeel is dat we daarmee “duurzame” marketingcommunicatie voor u ontwikkelen. Marketingcommunicatie waar u nog lang mee uit de voeten kunt.

Informatie heeft tijd nodig om in de hoofden van mensen aan te komen. Alleen consistente boodschappen “overleven” en zorgen voor een zaadje in het menselijk brein, dat kan ontkiemen. Met intense aandacht gevoed vanuit passie, ontwikkelen zich mooie duurzame resultaten.

Onze passie

Onze passie daarbij is om toegevoegde waarde te leveren in het traject van “denken, bedenken en doen” en onze opdrachtgevers te ontzorgen waar zij dat op prijs stellen. We helpen onze opdrachtgevers graag om met hun marketingcommunicatie het verschil te maken gebaseerd op hun diepste zijn.

Avatar foto
Sophia Schreuder
De appel valt niet ver van de boom. Ook bij Sophie stroomt het marketingbloed door haar aderen. Sophia (Schreuder) krijgt energie van creatieve en uitdagende projecten. De droom van de klant waarmaken en hierbij de wensen van de klant meenemen in een full service marketing expierence is wat zij het liefste doet. Het snel schakelen en snel werk kunnen leveren zonder dat dit ten kosten gaat van het resultaat maken haar een echte aanwinst.

Op de hoogte blijven?

Iedere maand sturen wij een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en ontwikkelingen. Zo hoef je er niet naar op zoek! Handig toch?

REAL Concepts

REAL Concepts BV
Beekhuizenseweg 11
6881 AA, Velp
+31 (0)26 – 31 90 160
verbinders@realconcepts.nl

Social

Kijkje achter de schermen? Volg onze socials!

Partners